Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Genomineerd voor Copernica Partner of the Year 2018

Op donderdag 22 november 2018 vond ‘ie weer plaats. De Copernica Partner Avond. Al jaren zijn we erbij. Nadat we in 2012 ‘Best Newcomer’ werden en het jaar daarop genomineerd voor 'Partner of the Year', zaten we dit jaar opnieuw als 'Nominee' in de zaal. 
 
 

E-mailmarketing automation

Dat we de Partner Award nét niet mee naar huis mochten nemen, maar ‘m naar een collega-partner zagen gaan, maakt voor ons niet zoveel uit. Lekker clichématig is meedoen namelijk belangrijker dan winnen. En dát we meedoen in de wereld van e-mailmarketing automation, dat bewijst een avond als deze maar weer eens. Als technische marketingrakkers, mogen we namelijk niet alleen voor prachtige klanten werken, maar ook voor heel veel andere partners van Copernica.  Kijk maar naar onze nominatie video:
 
 

Amac

Eén van die prachtige klanten is Amac. Bookerz draagt bij aan het commerciële succes van de online platformen en marketingkanalen van Amac, waar Michael Dekker marketing & e-commercemanager is. Tijdens de Parneravond in het gloednieuwe QO Amsterdam Hotel vertelde Michael op boeiende wijze over Omnichannel Automation. 
 
Ook benieuwd naar deze case? 
 
(Bookerz vind je tegen die tijd, samen met Copernica, op standnummer 190)