Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Helpdesk Lightspeed koppeling

De koppeling van Bookerz controleert alle data die van Lightspeed naar Copernica gaat. Als er iets niet klopt, ontvangen wij een foutmelding. Wij houden hierdoor voortdurend vinger aan de pols. 
 

Controle 

Als onze helpdesk een foutmelding ontvangt, onderzoeken wij waar de fout zit. Een fout in de koppeling lossen we uiteraard voor u op. Ligt de fout binnen Lightspeed of Copernica, dan geven we u een seintje. U kunt deze fout dan zelf (laten) oplossen. 
 

Zelf contact opnemen

Werkt er iets niet zoals u verwacht? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zoeken voor u uit wat er aan de hand is. Een eventueel probleem kan in de koppeling zitten maar ook daarbuiten. Als de oorzaak van het probleem buiten de koppeling ligt, brengen we de gemaakte uren in rekening. Anders zijn de kosten uiteraard voor ons.
 
 

Onbeperkt support en updates

Bij Bookerz betaalt u, naast eenmalige opstartkosten, een maandtarief.  Daarin zijn hosting, back-up, beheer en onbeperkt support inbegrepen. Ook voor systeemupdates rekenen wij geen extra kosten.
 
Werken zaken niet zoals u verwacht? Of heeft u een vraag en kunt het antwoord niet op onze website vinden? Laat het ons weten:
 
  • info@bookerz.nl
  • Helpdesk: +31(0)486 700 271 (voor bestaande klanten)
  • Vragen: +31(0)486 700 270 (voor bestaande en nieuwe klanten)
  • Copernica-desk: +31(0)486 700 272 
 
Neem voor vragen over Lightspeed contact op met Lightspeed zelf. 
 

Handige download

Alles nog 'ns rustig nalezen? Download dan de handleiding Koppeling Lightspeed (pdf), zodat u op het juiste moment, de juiste klant, met de juiste boodschap kunt prikkelen.