Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Magento databaseresctricties van Copernica

In Copernica staan een aantal databaserestricties. Deze zijn nodig om onze Magento-koppelingen goed te laten werken. De restricties controleren namelijk of er geen onjuiste gegevens in de database terechtkomen. 
 

Ontdubbelen

Het kan bijvoorbeeld dat Copernica overbelast is terwijl de koppeling een profiel aan het toevoegen is. Dan krijgen we geen melding dat het profiel is toegevoegd. Het profiel wordt dan op een later moment nog een keer doorgestuurd. De databaserestricties voorkomen dat het profiel dan twee keer in Copernica komt te staan. 
 

Niet zelf veranderen

Het is dus belangrijk dat u de door ons ingestelde databaserestricties nooit weggooit. U kunt wel nieuwe restricties toevoegen, maar doe dit dan altijd in overleg met ons. Wij kunnen dan controleren of de toevoeging de koppeling niet belemmert. Voegt u zonder overleg een databaserestrictie toe en werkt de koppeling niet meer? Dan kunnen we dit natuurlijk oplossen. De kosten worden dan wel in rekening gebracht. 
 

Meer weten over BookerzMagento koppelingen?

 

Handige download

Alles nog 'ns rustig nalezen? Download dan één van onze handleidingen (pdf) op weg naar uw gestroomlijnde marketingcampagnes.