Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Helpdesk Magento koppelingen

 
De koppelingen van Bookerz controleren alle data die van Magento naar Copernica gaat. Als er iets niet klopt, ontvangen wij een foutmelding. Wij houden hierdoor voortdurend de vinger aan de pols. 
 

Controle 

Als onze helpdesk een foutmelding ontvangt, onderzoeken wij waar de fout zit. Een fout in de koppeling lossen we uiteraard voor u op. Ligt de fout binnen uw Magento of Copernica omgeving, dan geven we u een seintje. U kunt deze fout dan zelf (laten) oplossen. 
 

Zelf contact opnemen

Werkt er iets niet zoals u verwacht? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zoeken voor u uit wat er aan de hand is. Een eventueel probleem kan in de koppeling zitten maar ook daarbuiten. Als de oorzaak van het probleem buiten de koppeling ligt, brengen we de gemaakte uren in rekening. Anders zijn de kosten uiteraard voor ons.
 
 

Onbeperkt support en updates

Bij Bookerz betaalt u, naast eenmalige opstartkosten, een maandtarief.  Daarin zijn hosting, back-up, beheer en onbeperkt support inbegrepen. Ook voor systeemupdates rekenen wij geen extra kosten.
 
Werken zaken niet zoals u verwacht? Of heeft u een vraag en kunt het antwoord niet op onze website vinden? Laat het ons weten:
 
  • info@bookerz.nl
  • Helpdesk: +31(0)486 700 271 (voor bestaande klanten)
  • Vragen: +31(0)486 700 270 (voor bestaande en nieuwe klanten)
  • Copernica-desk: +31(0)486 700 272 
 
Neem voor vragen over Magento contact op met uw leverancier.
 

Handige download

Alles nog 'ns rustig nalezen? Download dan één van onze handleidingen (pdf) op weg naar uw gestroomlijnde marketingcampagnes.