Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Integratie met Shopping Minds

Elke bezoeker aan je winkel gedraagt zich anders, dat is online niet anders dan offline. Dat vraagt dus om een persoonlijke aanpak. Bezoekers zien door de bank genomen slechts 1 tot 2 procent van je assortiment. Daarna zijn ze gevlogen.

 

Datamanagement platform 

Bij meer relevante content, blijft een bezoeker langer hangen. Als iets hem boeit is hij er bovendien eerder voor in om iets te kopen.  Een datamanagement platform (DMP) kan daarbij een uitkomst zijn. 

Recommendation technologie en algoritmes

Elke bezoeker aan jouw webshop het aanbod tonen dat bij hem of haar past, hoe doe je dat? Met een DMP kun je het aankoopgedrag van bezoekers positief beïnvloeden. 

Zo’n DMP toont realtime een favoriet en persoonlijk aanbod op je website op basis van de voorkeuren van jouw bezoekers. Om  het meest relevante aanbod te tonen,  wordt ook gebruik gemaakt van recommendation technologie en algoritmes. Als marketeer kun je zo op microniveau met je klanten communiceren. 

 

Shopping Minds en Copernica

In de personalisatie software van Shopping Minds zitten modules voor persoonlijke communicatie met iedere bezoeker via elk kanaal. Eén van die kanalen is e-mail. 

Bookerz ontwikkelde een koppeling waarmee het mogelijk is om meerdere databronnen met elkaar te integreren. Ondere andere voor ANWB Reizen realiseerden we een integratie tussen Shopping Minds en Copernica (e-mailmarketing software). 

 

Benieuwd wat deze integratie jou kan opleveren?

Neem dan contact met ons op.