Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Bookerz als sponsor

Bookerz steunt graag lokale initiatieven die passen bij onze eigen filosofie. Sociaal, schouders eronder en iets kwalitatiefs neerzetten. Daar houden we van.

 

Festival SunGrooves

In 2017 waren wij onder andere sponsor van SunGrooves America. Festival SunGrooves heeft ieder jaar een ander thema, verbonden aan een land. Dit jaar werden al je zintuigen geprikkeld, alsof je écht in the USA was. Foodtrucks, vette stages met heerlijke muziek, Amerikaanse kleuren, Amerikaanse geuren.  

 

Kweekvijver voor jong talent

Het doel van de stichting is om jaarlijks een festival neer te zetten waarbij de jeugd uit Ravenstein niet alleen plezier maakt, maar ook iets leert. Het gaat dus niet alleen om die ene festivaldag in de zomer.

Lokale jeugd wordt opgeroepen om mee te werken aan de voorbereidingen van het festival. Tientallen jongeren dragen zo hun steentje bij. Naast een leuke vrijetijdsbesteding is SunGrooves daarmee ook een perfecte kweekvijver voor jong talent. Immers doen veel van deze jongeren bij SunGrooves hun een eerste praktijkervaring op voor hun studie. Denk aan het verzorgen van communciatie (-middelen), coördineren van personeel, techniek of aankleding.

 

Bookerz Busservice

Bij Bookerz waarderen we de werkwijze van SunGrooves. Jonge mensen die hard werken en er samen een feestje van maken. Dat doen we zelf ook!

Bekijk de foto’s en de aftermovie op https://www.facebook.com/SunGrooves.Festival/