Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Bookerz als sponsor

Hoewel we in heel Nederland (en daarbuiten) actief zijn, waarderen we onze thuishaven in Noord-Brabant. Daarom steunen we (selectief) lokale initiatieven. Deze moeten passen bij onze eigen filosofie. Sociaal, schouders eronder en kwaliteit neerzetten. Daar houden we van. 

 

Sungrooves

Al drie jaar op rij mocht SunGrooves rekenen op onze bijdrage als sponsor. Het doel van de stichting achter dit festival is om jaarlijks een knalfuif neer te zetten waarbij de jeugd uit Ravenstein (en inmiddels verre omstreken) niet alleen plezier maakt, maar ook iets leert. Het gaat dus niet alleen om die ene festivaldag in de zomer.

KBO Brabant

September 2019 stond in Noord-Brabant in het teken van 75 jaar vrijheid. Ook in Ravenstein en omgeving werd daar aandacht aan geschonken met het toneelstuk 'De weg naar vrijheid'. Vooral de samenwerking met jongeren en de gedrevenheid van KBO Herpen-Overlangel-Ravenstein maakte dat het bij Bookerz paste om hier een bijdrage aan te leveren. Mooi om te zien met hoeveel inzet er door meerdere generaties is gewerkt aan dit lokale iniatief!

 

Heb jij een goed idee en kun je onze hulp daarbij gebruiken? Neem contact met ons op (vraag naar de afdeling Communicatie).