Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Stageplaats Informatica - Software ontwikkeling

Wie ben jij?

Programmeren is een genot voor jou. Bovendien neem je graag zelf initiatief. Je verveelt je niet als je je even alleen moet redden, maar vindt het ook leuk om samen te werken aan een project. Herkenbaar? Laat dan van je horen, dit is je kans op een mooie stage bij een club hard werkende jonge mensen.


Waar bijt jij je tijdens je stage in vast?


De backend developers van Bookerz ontwikkelen samen met de frontenders IT-oplossingen voor marketing doeleinden. Frontend developers zorgen voor functionaliteit en (user interaction) design. Backenders creëren daarvoor de benodigde datalayer en business logics. Jij:

 

  • leert een architecturale en technische basis te leggen voor de totstandkoming van systemen
  • gaat queries schrijven
  • bouwt conceptuele kennis op van hardwareplatformen, besturingssystemen en protocollen

 

Tot slot is het handig als je (meer) ervaring opdoet met HTML, CSS en Javascript. Dit helpt je namelijk om in je toekomstige werkveld de aansluiting met frontend developers te vinden. 


Wat breng je mee?

Je hebt al een paar jaar van je opleiding achter de rug. Daarom ben je niet meer zo groen als gras. Het is een pré als je basiskennis hebt van MS SQL Server,  C# / ASP.Net, XML en JSON. 

Wat mag je verwachten?

Bij ons leer je meer dan codes schrijven. Je draait volop mee als medewerker en er is ruimte om jouw eigen ideeën vorm te geven. Als jij een kans ziet, mag je ‘m verzilveren. Lukt het niet meteen? Val. Sta op. En probeer het opnieuw. Daar loop je stage voor. En denk je dat wij dingen slimmer kunnen doen, dan zeg je dat gewoon. Je komt bij ons stagelopen om iets te leren, niet om geld te verdienen. Natuurlijk krijg je wel een (onkosten)vergoeding. Belangrijk is dat wij jouw persoonlijke leer- en ontwikkeldoelen nadrukkelijk meenemen in wat we bieden.