Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Stages Marketing, Communicatie, ICT- en Multimediadesign

Bookerz automatiseert al sinds 2007 jaar marketingprocessen van boeiende bedrijven in heel Nederland (en daarbuiten). Met slimme inzet van data (die we verzamelen, structureren, filteren, interpreteren en benutten) weten wij voor onze klanten de juiste boodschap op het juiste moment via de juiste media bij hun doelgroep te krijgen. Op dat vlak zit het dus wel snor.
 

Stageplaatsen Ravenstein

We kunnen jou dus een perfecte stage bieden als je een ICT-gerelateerde opleiding volgt. Maar, ook voor studenten marketing & communicatie is er veel waaraan je kunt bijdragen. Bookerz heeft dit studiejaar weer mooie opdrachten voor studenten die zich professioneel willen ontwikkelen. Bijvoorbeeld: 
 

 

ROC Nijmegen, De Leijgraaf, Sint Lucas, Fontys, Avans en HAN

Bookerz ligt lekker centraal tussen verschillende Mbo- en Hbo-scholen in. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation van Ravenstein is het slechts 5 minuten lopen naar ons kantoor. Heb je de luxe van een auto, dan neem je afslag 17 op de A50 en ben je er ook zo.

 

Wat mag je verwachten van een stage bij Bookerz?

  • veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen
  • informele werksfeer
  • praktijkbegeleiding van professionals
  • ontwerpen en ontwikkelen van (digitale) marketingcommunicatiemiddelen
  • bedenken en uitvoeren van campagnes


Wat verwachten wij van jou als stagiair?

Jij bent vrolijk en plichtsgetrouw, houdt van aanpakken en neemt zelf initiatief. Je verveelt je niet als je je even alleen moet redden, maar vindt het ook leuk om samen te werken aan een project. Een hectische werkomgeving en deadlines schrikken je bovendien niet af. Herkenbaar? Laat dan van je horen via werken@bookerz.nl of bel ons!