Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Bookerz maakt SunGrooves 'great' dit jaar

Save the date: 26 augustus 2017 is het eerste lokale 'optreden' van Bookerz in Ravenstein. Nieuw in de stad. Nieuw in het stadspark. Great!  

SunGrooves America

Festival SunGrooves heeft ieder jaar een ander thema, verbonden aan een land. Dit jaar is dat Amerika, land van uitersten. Al je zintuigen worden geprikkeld, alsof je in the USA bént. Foodtrucks, vette stages met heerlijke muziek, Amerikaanse kleuren, Amerikaanse geuren. 
 

Kweekvijver voor jong talent

Het doel van Stichting SunGrooves is om jaarlijks een festival neer te zetten waarbij de jeugd uit Ravenstein niet alleen plezier maakt, maar ook iets leert. Het gaat dus niet alleen om die ene festivaldag in de zomer.

Lokale jeugd wordt opgeroepen om mee te werken aan de voorbereidingen van het festival. Tientallen jongeren dragen zo hun steentje bij. Naast een leuke vrijetijdsbesteding is SunGrooves daarmee ook een perfecte kweekvijver voor jong talent. Immers doen veel van deze jongeren bij SunGrooves hun een eerste praktijkervaring op voor hun studie. Denk aan het verzorgen van communciatie (-middelen), coördineren van personeel, techniek of aankleding.

 

Bookerz Busservice

Bij Bookerz waarderen we de werkwijze van SunGrooves. Jonge mensen die hard werken en er samen een feestje van maken. Dat doen we zelf ook! Bovendien zijn wij op zoek naar nieuw talent uit de regio. Voor een stage of zelfs een baan
 

Het kon dus niet uitblijven dat wij als kersvers bedrijf in Ravenstein een bijdrage leveren aan SunGrooves America. Met de Bookerz Busservice bijvoorbeeld. Zodat je niet alleen naar SunGrooves toekomt, maar ook weer veilig thuiskomt. 

See you at August 26th: Bestel direct je tickets

 

 

Gepubliceerd: 23 augustus 2017