Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Festival Sungrooves Ravenstein

SunGrooves Japan 2018

In 2018 waren we voor het tweede jaar sponsor van SunGrooves. Festival SunGrooves heeft ieder jaar een ander thema, verbonden aan een land. In 2018 kon je tijdens SunGrooves JAPAN meedoen aan een superhippe karaoke. Natuurlijk kon je ook je nieuwste dansjes weer kwijt bij één van de podia.

  • Dorst? Die kon je lessen bij de Bookerz Bar, bijvoorbeeld met een Bookerz Royal. Heb jij 'm geproefd? 
  • Moe? Wij zorgden ervoor dat je veilig terug naar huis kon met de Bookerz Busservice van Ravenstein naar Oss/Den Bosch en Nijmegen. 

 

  

Kweekvijver voor jong talent

Het doel van Stichting Sungrooves is om jaarlijks een festival neer te zetten waarbij de jeugd uit Ravenstein niet alleen plezier maakt, maar ook iets leert. Het gaat dus niet alleen om die ene festivaldag in de zomer.

Lokale jeugd wordt opgeroepen om mee te werken aan de voorbereidingen van het festival. Tientallen jongeren dragen zo hun steentje bij. Naast een leuke vrijetijdsbesteding is SunGrooves daarmee ook een perfecte kweekvijver voor jong talent. Immers doen veel van deze jongeren bij SunGrooves hun een eerste praktijkervaring op voor hun studie. Denk aan het verzorgen van communciatie (-middelen), coördineren van personeel, techniek of aankleding.

 

Bij Bookerz waarderen we de werkwijze van SunGrooves. Jonge mensen die hard werken en er samen een feestje van maken. Dat doen we zelf ook!

 

Bekijk foto's en video's op https://www.facebook.com/SunGrooves.Festival/