Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Sponsor van SunGrooves Ravenstein

Als drie jaar op rij mocht SunGrooves rekenen op onze bijdrage als sponsor. Het doel van de stichting achter dit festival is om jaarlijks een knalfuif neer te zetten waarbij de jeugd uit Ravenstein (en inmiddels verre omstreken) niet alleen plezier maakt, maar ook iets leert. Het gaat dus niet alleen om die ene festivaldag in de zomer.

Kweekvijver voor (jong) talent

Lokale jeugd wordt opgeroepen om mee te werken aan de voorbereidingen van het festival. Tientallen jongeren dragen zo hun steentje bij. Naast een leuke vrijetijdsbesteding is SunGrooves daarmee ook een perfecte kweekvijver voor jong talent. Immers doen veel van deze jongeren bij SunGrooves hun een eerste praktijkervaring op voor hun studie. Denk aan het verzorgen van communciatie (-middelen), coördineren van personeel, techniek of aankleding.

Bij Bookerz waarderen we de werkwijze van SunGrooves. Jonge mensen die hard werken en er samen een feestje van maken. Dat doen we zelf ook!

 

Sungrooves España 2019

Op het meest gezellige festival van Brabant kon je na de natte edite van 2018 weer ouderwets lekker dansen, lachen en spelen in de Sun! Onder het genot van een de lekkere Bookerz Royal was het muchos genieten van heerlijk eten en goede muziek in het stadspark van Ravenstein. Uitgefeest? De Bookerz Busservice was er ook weer!

 

Spot de After Movie van 2019 op Facebook

 

SunGrooves Japan 2018

In 2018 waren we voor het tweede jaar sponsor van SunGrooves. Festival SunGrooves heeft ieder jaar een ander thema, verbonden aan een land. In 2018 kon je bijvoorbeeld meedoen aan een superhippe, Japanse karaoke. Natuurlijk kon je ook je nieuwste dansjes weer kwijt bij één van de podia. 

 

Sungrooves America 2017

Ons eerste jaar op Sungrooves. Dát hadden we eerder moeten doen. 

 

 

Bekijk meer foto's en video's op:

https://www.facebook.com/SunGrooves.Festival/

https://www.instagram.com/_sungrooves_/