Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Pionier in marketing automation

Ruim 10 jaar geleden is Bookerz ontstaan. Dat was het directe gevolg van een zoektocht naar optimale online vindbaarheid (SEO). Een slimme combinatie van compromisloze (web)technologie en content vormden de basisingrediënten. Het succes van dit project en de verkregen inzichten gaven ons de kans om oplossingen te leveren waar techniek en content samenkomen.
In de loop van de jaren is deze expertise uitgegroeid tot datgene wat we nu doen; het automatiseren van marketingprocessen in de meest brede zin van het woord.

 

Succesvolle marketing-instrumenten 

Volgens ons is IT een middel en geen doel. Alhoewel we vrijwel alle IT-expertises in eigen huis hebben, is mooie techniek maken nooit ons uitgangspunt. Het ontwikkelen van succesvolle marketing-instrumenten is dat wel. Hiervoor halen we zo nodig de onderste steen boven. In onze organisatie, maar als dat moet ook in die van u.

 

Marketing automation betekent óók persoonlijk contact 

Bovendien zijn we van mening dat marketing automation géén rocket science is. We tonen dat graag door op een transparante manier te werken, op tijd op te leveren en fixed price te calculeren. Om te bewijzen dat 't kan. Of beter: dat wij dit normaal vinden.

 

Volgens deze filosofie mogen wij inmiddels voor ruim 1.200 bedrijven uit binnen- en buitenland werken. Projecten lopen uiteen van enkele uren tot vele manjaren. Ongeacht projectomvang, vinden we persoonlijk contact belangrijk. U treft ons dan ook veel op locatie aan. Ook bij u komen we graag eens op bezoek. Er is meer te bereiken met marketing automation dan u denkt.