Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Backend developer C# / ASP.Net

Bookerz is pionier in marketing automation. We leveren al 10 jaar hoogwaardige technologie op het gebied van marketing- en communicatie. 
 
Als nieuwe backend developer vind je het een cadeautje om samen met ons te groeien en te bouwen aan de ontwikkeling van (complexe) online systemen voor onze klanten. Wandel door een gemiddelde winkelstraat of kijk een willekeurig reclameblok op televisie en je komt verschillende partijen tegen waarvoor wij mogen werken. 
 
Je werkt bij ons niet in een typische IT-omgeving, want ook e-mailmarketeers, designers en communicatiespecialisten zijn straks jouw collega. Je hoeft echter geen hysterische marketinggoeroes te verwachten. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. 
 
Wat ga je doen?
Waar je goed in bent! Programmeren is een genot voor jou. Je legt de technische basis voor de totstandkoming van (complexe) systemen. Integratie met andere systemen en grote datastromen vormen hierbij doorlopend een uitdaging. 
 
Met wie werk je samen?
Als backend developer maak je deel uit van een projectteam (scrum). Samen ontwikkelen jullie IT-oplossingen voor marketing doeleinden. Je werkt nauw samen met (een of meerdere) frontend developer(s). Zij concentreren zich op functionaliteit en (user interaction) design. Jij creëert daarvoor de benodigde datalayer en business logics. 
 
Wat breng je mee?
Vaardigheden zijn belangrijker dan theoretische kennis. Wij kijken dus vooral naar wat je kúnt. We houden zogezegd van ‘autodidacten’: een papiertje is niet het belangrijkste in jouw rugzak, ervaring wel.  
 
  • Je werkt en denkt minimaal op Hbo-niveau.
  • Je beheerst minimaal één marktconforme, op de Microsoft productlijn gebaseerde, programmeertaal. Ervaring met C# / ASP.Net is een pré.
  • Je hebt uitgebreide ervaring met het schrijven van queries en bij voorkeur ervaring met MS SQL Server.
  • XML en JSON hebben geen geheimen voor jou.
  • Je hebt conceptuele kennis van hardwareplatformen, besturingssystemen en protocollen. 
  • Tot slot is het handig als je praktijkervaring hebt met HTML, CSS en Javascript. Dit helpt je om de aansluiting met onze frontend developers te vinden. 
In deze functie heb je ook wel klantcontact. Het is belangrijk dat je Nederlands spreekt. 

Wat mag je van ons verwachten?
Bookerz is een ambitieus bedrijf. We kenmerken ons door altijd de onderste steen boven te willen halen. Alleen dan kunnen we een perfect passende oplossing bieden voor elk marketingvraagstuk, voor elke klant. Natuurlijk staat daar tegenover dat je voldoende tijd krijgt om op vakantie te gaan of een dag thuis te werken als dat een keer beter uitkomt.
Je past bij ons als je diezelfde gedreven en loyale houding nastreeft. Je mag daarbij heldere primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.  
 
Zin in?
Laat ons dan weten wie je bent en wat je kunt. Stuur je CV naar werken@bookerz.nl of bel ons. Vraag naar Harmen Spijkers of Jurgen Wesel: +31(0)486 700 270.