Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Vacature C# / .Net Ontwikkelaar

Teamsport

Werken bij Bookerz is teamsport. Samenwerken en continu optimaliseren. Je hebt bij ons voortdurend een-tweetjes met collega’s en klanten. In ons developmentteam werken verschillende collega's en als software ontwikkelaar maak je deel uit van een projectteam (scrum). Wij vullen dit team graag aan met getalenteerde software developers die ervaring hebben met ontwikkelen in C# / .NET.
 

Wat ga je doen?

Waar je goed in bent! Programmeren is een genot voor jou. 
Iedere dag begint met een daily stand-up. Omdat je nauw samenwerkt met andere ontwikkelaars, bespreek je de status van user stories uit deze sprint. Martine belt in vanuit huis, verder is iedereen op kantoor. Je vertelt je collega’s over een integratie waarmee je wat problemen ervaart. Harmen kan je daar gelukkig wat meer over vertellen. Brandje geblust.
 
Na de stand-up ga je verder met je volgende project. Je kunt lekker wat vooruit werken, maar om 11 uur komt er een dringende klantvraag. Even schakelen dus. Ondertussen is het half 1: lunchtijd! Bij Bookerz lunchen we altijd samen. Terwijl het weekend nog wordt nabesproken (SunGrooves was weer een toppertje!”), knutselen Frank en Luke ware kunstwerken op hun boterham met de nodige jalapeños. 
Om stoom af te blazen, spelen collega's na de lunch nog een potje tafelvoetbal. Doe je vandaag ook mee en word je koning(in) van de stangen? Of ga je even lekker naar buiten voor een wandeling in het buitengebied waaraan ons kantoor grenst?
 
In de middag moet je nog even knallen aan je project van de ochtend, dus je verruilt de gezellige kantoortuin voor een focuswerkplek. Gelukkig is om 3 uur alles klaar voor het testen. Je verwerkt alles in Github en ergens tussen vijf en zes besluit je dat het mooi is geweest voor vandaag. “Fijne avond en tot morgen!” Je bent niet als laatste naar huis, dus de afsluitronde hoef jij niet te doen vandaag.
 

Wat breng je mee?

Je werkt en denkt minimaal op hbo-niveau. Dat wil niet zeggen dat een papiertje het belangrijkste is in jouw rugzak. We kijken vooral naar wat je kunt. Vaardigheden zijn belangrijker dan theoretische kennis. We zien graag dat je makkelijk communiceert en zorgvuldig werkt. 
 
 • Je kunt werken met C# / .NET. *
 • Je hebt uitgebreide ervaring met het schrijven van queries, ervaring met MS SQL Server heeft onze voorkeur.
 • XML en JSON hebben geen geheimen voor jou.
 • Bovendien heb je conceptuele kennis van hardwareplatformen, besturingssystemen en protocollen.
 • Tot slot is het handig als je praktijkervaring hebt met HTML, CSS en Javascript. Dit helpt je in het vinden van de aansluiting met onze frontend developers. 
 
*Kun je dat niet, maar beheers je wel minimaal één (op de Microsoft productlijn gebaseerde) programmeertaal, laat ook dan gerust van je horen!
 

Wat mag je verwachten?

Je werkt bij ons niet in een typische IT-omgeving, want ook (e-mail)marketeers, designers, communicatie- en contentspecialisten maken deel uit van ons gezellige team. Wat je verder mag verwachten als je bij Bookerz werkt:
 
 • geld (marktconform salaris)
 • (uitzicht op) een vast contract
 • 25 vakantiedagen en de optie om bij te kopen
 • klantcontact
 • werken met Github
 • gezamenlijke lunch, bij mooi weer buiten.
 • een sfeervolle werkplek in een monumentale boerderij
 • fanatieke tafelvoetbalwedstrijden
 • thuiswerken, als je dat wilt of het een keer handiger is
 • oog voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling 
 • mogelijkheid om mee te bouwen aan een groeiende onderneming
 
Een (online) screening kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. 
 
 

ZIN IN?

C# / .NET Ontwikkelaar

Heb jij talent waarmee wij ons team kunnen versterken?
Laat je CV niet liggen, maar schiet ‘m binnen in onze mailbox.
Vertel ons waarom jij denkt dat we jou moeten opstellen. 
Mail naar werken@bookerz.nl of bel voor een kleine
warming-up eens met Elle: +31(0)486 700 270.
 

 

Psst..!

Bij Bookerz hebben we geen belangstelling om in contact te komen met externe bureaus die acquisitie willen plegen naar aanleiding van onze vacatures. Daar hebben we namelijk al vaste partnerships voor.