Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Frontend developer (junior/medior)

Bookerz automatiseert marketingprocessen. Hierbij realiseren we hoogwaardige marketing- en communicatieoplossingen waarbij techniek en ‘big data’ een grote rol speelt.
 
We ondersteunen onze klanten bij het overbrengen van hun boodschap en zorgen daarbij voor een creatieve invalshoek. We zoeken een nieuwe collega die als (junior/medior) frontend developer samen met ons verder wil groeien door te bouwen aan de ontwikkeling van (complexe) online systemen.
 
Wat ga je doen?
Als frontend developer maak je deel uit van een kleinschalig projectteam dat zich richt op de totstandkoming van IT-oplossingen met een marketingcommunicatief doel. Je draagt je steentje bij aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, maar je werkt ook aan (complexe) campagneformulieren en bouwt bestaande concepten verder uit. Daarnaast ondersteun, adviseer en begeleid je klanten bij het dagelijks gebruik van de software en geef je incidenteel trainingen.
 
Je bent in deze rol functioneel (maar zeker ook grafisch) georiënteerd en hebt frequent contact met onze opdrachtgevers en gebruikersorganisaties. Voor sommige projecten ben je hun primaire aanspreekpunt, waarbij je je servicegericht opstelt en geniet van klantcontact.
Jouw dagelijkse werk sluit aan op de technische basis die door de backend developer wordt gerealiseerd.
Complexe vraagstukken behandel je samen met (ervaren) collega’s.
 
Wat breng je mee?
Als (junior/medior) frontend developer functioneer je in onze organisatie op Hbo-niveau. Dat vraagt onder andere dat je:
  • een Hbo-opleiding hebt afgerond
  • communicatief vaardig bent (je spreekt en schrijft ook goed Nederlands)
  • kennis hebt van ontwikkelmethodieken
  • HTML, CSS, JavaScript en JQuery uitstekend beheerst
  • conceptuele kennis hebt van Object Oriented Programming
  • sterke affiniteit hebt met online marketing

Uiteraard kun je in deze rol niet functioneren zonder basale grafische vaardigheden. Wanneer je in staat bent zelfstandig user interfaces, apps en sites te ontwerpen, geldt dat als een pré.
 
Wat mag je van ons verwachten?
Bookerz is een ambitieus bedrijf waarin je volop ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. We kenmerken ons door altijd de onderste steen boven te willen halen. Alleen dan kunnen we een perfect passende oplossing bieden voor elk marketingcommunicatievraagstuk, voor elke klant. Je past bij ons als je diezelfde gedreven, leergierige houding nastreeft. Je mag daarbij heldere primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.
 
Je ziet het zitten?
Sta je te trappelen om samen met ons bedrijf te groeien? Stuur dan je CV voorzien van een goede motivatie naar werken@bookerz.nl of neem direct contact op en vraag naar Elle van den Bogaart: +31(0)486 700 270.