Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Werken bij Bookerz

Teamsport

De meeste collega’s bij Bookerz zijn een kei in tafelvoetbal, maar dat spel speel je niet alleen. Het is teamsport. Met marketing automation is het niet anders. Ook daar heb je voortdurend een-tweetjes met collega’s en klanten.

 

In ons developmentteam werken verschillende collega's samen aan de frontend en de backend van diverse integraties. Met slimme inzet van data weet ons marketingteam vervolgens scorende campagnes te ontwikkelen. Werken bij Bookerz is samenwerken en continu optimaliseren. 

 

Het veld in 

Je hoeft niet meteen onze topscoorder te zijn, maar je brengt wel talent mee, zodat je direct het veld in kunt. Een Bookerzmedewerker wil altijd de onderste steen bovenhalen. Alleen dan kunnen we een perfect passende oplossing bieden voor elk IT- en marketingvraagstuk, voor elke klant. Je past bij ons als je diezelfde toegewijde en loyale houding nastreeft. 

 

Jouw lat

Bij Bookerz willen we dat elke positie in het veld door de juiste persoon wordt bezet. We hebben oog voor jouw talent, leerpunten en ontwikkelbehoefte. De één wil hogerop, de ander zoekt liever uitdaging in de breedte. Zolang je de bal maar laat rollen en zorgt dat je scherp blijft, bepaal je zelf hoe hoog je de lat legt.

Jordi is een mooi voorbeeld. Hij kwam twee jaar geleden binnen als grafisch designer en maakt inmiddels, al tijdens zijn ICT-opleiding, deel uit van ons developmentteam. 

 

Wanneer mogen we jóu opstellen?

Praktijkervaring is belangrijker dan theorie. Wij kijken dus niet alleen naar wat je wéét over het spel, maar vooral naar wat je kúnt en hoe je dingen aanpakt. Ben jij autodidact? Prima. Met een goed gevulde rugzak en de juiste motivatie, pas je ook in ons team.

 

Ben je warmgelopen? Bekijk dan of er een vacature is die past bij jouw talent. 

Geen concrete vacature die bij jou past? Misschien pas jij wel bij ons! Open sollicitaties vinden we fijn, dus kop vooral je cv in als je belangstelling hebt om bij ons te komen werken!

 

VACATURE VACATURE STAGE
C# / .NET Ontwikkelaar Frontend developer ICT en/of Marketing
Wij vullen ons team graag aan met een vlotte en sociale software developer, die wil meebouwen aan de ontwikkeling van (complexe) online systemen voor toonaangevende merken. HTML, CSS, JavaScript, JQuery klinkt als muziek voor jou? Mooi, dan hebben we misschien wel een heel gave baan voor je in ons multidisciplinaire team. Voor vrolijke, plichtsgetrouwe studenten zetten we er graag een bureau bij. Neem contact op en vertel wat je wat je graag wilt komen halen (en wat je misschien al kunt brengen!).
Lees meer Lees meer Lees meer