Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Werken bij Bookerz

Bookerz is een ambitieus bedrijf waarin je volop ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. In je skills op vlak van tafelvoetbal, maar ook als je bijvoorbeeld een stevig potje wilt leren programmeren. Natuurlijk breng je wel basistalent mee, zodat je direct het veld in kunt. Wij vullen ons team graag aan met getalenteerde backenders die houden van voortdurende een-tweetjes met onze frontenders. 


Wanneer mogen we jóu opstellen?

Vaardigheden zijn belangrijker dan theoretische kennis. Wij kijken dus vooral naar wat je kúnt. We houden zogezegd van ‘autodidacten’: een papiertje is niet het belangrijkste in jouw rugzak, ervaring wel.  

Voor meer spelregels, check onze vacatures:
 
 
Sta je te trappelen om samen met ons bedrijf te groeien? Stuur dan je CV voorzien van een goede motivatie naar werken@bookerz.nl of neem direct contact op en vraag naar Harmen Spijkers of Jurgen Wesel: +31(0)486 700 270.
 

Spelen bij Bookerz 

We kenmerken ons door altijd de onderste steen boven te willen halen. Alleen dan kunnen we een perfect passende oplossing bieden voor elk vraagstuk, voor elke klant. Je past bij ons als je diezelfde gedreven, leergierige houding nastreeft. Je mag daarbij heldere primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.