Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Werkwijze Agile Scrum

Een project start met uw behoefte of probleemstelling. Vaak natuurlijk nog vaag en onafgebakend. Daar kunnen we prima mee overweg. Wij verdiepen ons vervolgens grondig in uw bedrijf, klanten, processen en datastromen. Daarna komen we met een oplossing. Altijd fixed price, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

 

Scrum methode

Scrum is een flexibele manier om producten te ontwikkelen. De term is afkomstig uit de rugbysport. Net zoals bij rugby, staat samenwerking en voortdurend aanpassen aan veranderende situaties centraal. Een multidisciplinair zelfsturend team werkt daarbij in afgebakende 'sprints'. Een sprint start met het vaststellen van de in die sprint te realiseren functionaliteit. Vervolgens wordt dagelijks kort overlegd in een 'stand-up'. Ieder teamlid beantwoordt dan de vragen:

 

  • Wat heb ik gedaan?
  • Wat ga ik doen?
  • Wat zijn eventuele problemen?

 

Doordat we 'bouwstenen' uit eerdere projecten zo veel mogelijk herbruiken, kunnen we veel maken in weinig tijd. Kosten zijn laag en kinderziekten nihil. Bookerz werkt in sprints van drie weken.

 

Dus?

Iedere sprint wordt een (deel van het) product opgeleverd. Resultaten zijn snel zichtbaar, voortgang kan worden bewaakt en meestal kunt u de opgeleverde functionaliteit direct in gebruik nemen.

Feedback geven wordt voor u daarmee eenvoudig; we hebben een gezamenlijk referentiekader (het opgeleverde tussenresultaat) en u hoeft niet vooraf het gehele project in detail te kunnen overzien. Verandert uw bedrijf tijdens het project? Dan passen wij de functionaliteit hier gewoon op aan.

 

En dan?

Na één of meerdere sprints is het product gereed. En dan begint het pas! Wij begeleiden bij implementatie en gebruik. Draaien zelf aan de knopjes als dat moet. Zolang u de oplossing gebruikt, geven wij support.