Onze diensten

  Marketing automation
  E-mail marketing
  Webdevelopment
  Online Marketing
  Grafisch Ontwerp
  Webdesign

Bookerz dochters

  Horecamenukaarten.nl
  Glampingz.nl

Privacy policy

Om marketingprocessen te kunnen automatiseren, moet je natuurlijk data hebben én verwerken. Net als op inzicht in / informatie over gedrag (dat meten we bijvoorbeeld met cookies), zijn wij immers ook dol op gegevens. Bij lekkere cookies hoort natuurlijk wel zuivere koffie, dus informeer jezelf over welke gegevens we verwerken, waarom we dat doen en (niet in de laatste plaats) wat jouw rechten zijn als ’t over je privacy gaat.

 

Bookerz B.V., handelend onder de naam Bookerz en bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder KVK 17209166 is gevestigd aan de Dorpenweg 21a, 5352 LB in Deursen-Dennenburg (Ravenstein).

 

Welke gegevens verwerken wij eigenlijk?

Bookerz is een business-2-business bedrijf. We richten ons niet op particulieren. Dat betekent echter niet dat we geen verplichtingen hebben aangaande de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG).

 

Wij verwerken gegevens van:

 

  • Je organisatie en jou als contactpersoon. Daarover gaat deze privacy policy.
  • Gegevens van derden (prospects en klanten van je bedrijf). Hiervoor hebben we dan uiteraard eerst een Verwerkersovereenkomst afgesloten.

Werk je bij een organisatie waarmee wij (mogelijk) zaken (gaan) doen en ben jij onze contactpersoon?  Of ben je zelf eigenaar van een bedrijf? Dan verwerken we niet alleen bedrijfsgegevens, maar ook persoonsgegevens. 

 

Persoonsgegevens vertellen ons iets over iemand. Bijvoorbeeld je naam, geslacht of wat je functie is bij 't bedrijf dat jij vertegenwoordigt. Het verwerken van persoonsgegevens gaat onder andere over het verzamelen, opslaan, gebruiken en verwijderen ervan.

 

Afhankelijk van het doel, verwerkt Bookerz de volgende (persoons)gegevens:

 

  • bedrijfs- en/of handelsnaam, contactpersoon, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum
  • btw-nummer, kvk-nummer (bij een eenmanszaak of V.O.F. zijn dat persoonsgegevens)
  • wat je van ons hebt afgenomen (orders) of waarin je interesse hebt (offertes)
  • informatie die je zelf met ons deelt, bijvoorbeeld in een opmerkingenveld of tijdens een telefoongesprek
 

Het zou niet best zijn als we deze gegevens te grabbel gooien, dus zijn we elke dag opnieuw bezig om ze goed te beschermen.

 

Waarom verwerken we persoonsgegevens?

Bookerz verwerkt persoonsgegevens op rechtsgrond van ‘gerechtvaardigd belang’ en het ‘uitvoeren van een overeenkomst’.

 

Hoe komen we aan je gegevens, wat doen we ermee en waarvoor? 

We gebruiken en bewaren (persoons)gegevens om jou(w organisatie) zo snel, makkelijk en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en met de volgende doelen:

 

  • Contact opnemen.  Je kunt ons benaderen via verschillende kanalen:  telefoon, post, e-mail en bijvoorbeeld sociale media. Heb je een vraag gesteld via een formulier op onze website of stuur je ons een e-mail, dan verwerken we je naam, telefoonnummer en e-mailadres, zodat we contact met je op kunnen nemen.
  • Offerte doen en producten verkopen. Vraag je een offerte aan of neem je een product of dienst bij ons af, dan verwerken we persoonsgegevens om een passende offerte te doen en daarna de eventuele overeenkomst die we sluiten goed uit te kunnen voeren.  
  • Service bieden en zorgplicht vervullen. Wij kunnen je als contactpersoon periodiek informeren over voor jouw organisatie relevante producten en diensten.
  • Wettelijke verplichtingen nakomen. Als bedrijf zijn we bij wet verplicht om bepaalde gegevens te bewaren. Denk aan facturen met daarop je naam en adres, maar ook wat je voor jouw organisatie bij ons afneemt. 
  • Sollicitaties opvolgen. We willen graag weten wie er bij ons wil komen werken. Daarom vragen we sollicitanten om informatie met ons te delen, zodat we kunnen bepalen of iemand een geschikte kandidaat is voor ons team. Denk aan de standaardzaken die op een CV staan, zoals naam, leeftijd, contactgegevens en opleidings- en arbeidsverleden. Na een sollicitatie bewaren we deze gegevens alleen als iemand in dienst komt of om iemand in de toekomst nogmaals/alsnog te kunnen benaderen voor een baan bij Bookerz.
  • E-mailupdates. Als je je expliciet inschrijft voor Bookerz E-mailupdates, kunnen we je e-mails sturen met persoonlijke aanbevelingen op basis van je klik- en opengedrag en/of bezoekgeschiedenis (tot twee jaar terug) aan onze website, speciale whitepapers, nieuwe producten of diensten en bijvoorbeeld een felicitatie op je verjaardag. Je kunt je voor onze e-mails op elk moment uitgeschrijven via de link onderaan de e-mails.   
  • Downloads. Als je een van onze whitepapers of handleidingen downloadt, geef je ons automatisch toestemming om vrijblijvend contact met je op te nemen. Hiervoor gebruiken we de gegevens die je in het formulier hebt ingevuld, dus we bellen of e-mail je hierover. 

 

Derde partijen 

Soms schakelen we andere partijen in die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken. Denk aan een drukkerij die voor ons drukwerk verzorgt. Uiteraard screenen wij deze partijen zorgvuldig, gaan we met hen een Verwerkersovereenkomst aan en controleren we de uitvoer daarvan.

Verder verstrekken we alleen gegevens aan derden als we daarvoor jouw toestemming hebben gekregen, als dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst die we sluiten of als de wet dat voorschrijft.

 

Meetscripts

We maken gebruik van meetscripts. Hiermee verzamelen we statistieken over bezoekers op onze website en analyseren we hoe we onze website kunnen verbeteren. Je IP-adres wordt geanonimiseerd en er worden geen gegevens uitgewisseld voor andere doeleinden.

 

Rechten

Jouw gegevens zijn van jou. Natuurlijk mag je inzien welke gegevens we van je verwerken. Ben je het er niet mee eens, dan kunt je bezwaar indienen.

 

  • Denk je dat we onjuiste gegevens van je hebben? Laat het ons weten, dan passen we het aan.
  • Heb je het idee dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken.
  • Als je wilt dat we jouw gegevens verwijderen, kun je ons dat laten weten en verwijderen we al datgene wat we niet op wettelijke grond hoeven te bewaren.
  • We bewaren je gegevens niet langer dan nodig is om contact met je te onderhouden, onze diensten te leveren, service te bieden en aan wettelijke bewaartermijnen te voldoen.

 

Een vraag of een klacht

Om van je rechten gebruik te maken, kun je contact met ons opnemen via e-mail op info@bookerz.nl of per post op Bookerz bv, Dorpenweg 21a, 5352 LB  in Deursen-Dennenburg (Ravenstein). 

Heb je een vraag of een klacht over de verwerking van persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op. Komen we er samen niet uit? Je kunt ook terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Tot slot

Bookerz respecteert je privacy. We zorgen ervoor dat jouw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Je persoonsgegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacy regelgeving behandeld en vastgelegd. 

 

Deze privacyverklaring is afgestemd op de manier waarop wij nu contact met je onderhouden. Vernieuwingen en verbeteringen in onze processen kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Check deze verklaring daarom regelmatig opnieuw.

 

Deze privacy policy is voor het laatst bijgewerkt op 17 juni 2019.